Play Video
JOM SERTAI KAMI SEKARANG

ALEENA PERINTIS

JOM SERTAI KAMI SEKARANG

ALEENA PERINTIS

kami sedia bantu anda! Kini Pengambilan agent DIBUKA SEMULA secara besar-besaran

Kelebihan Aleena Perintis

PERNIAGAAN YANG SAH

Aleena Global Sdn Bhd telah menjalankan perniagaan semenjak dari tahun 2017 lagi menjual pelbagai jenis Telekung. Nombor pendaftaran perniagaan kami dengan SSM adalah 1243726-X.

UNTUNG TINGGI DAN LUMAYAN

Untung jualan Telekung kami sangat lumayan dengan lebih dari 20% untuk setiap jenis Telekung. Kami yakin anda akan menerima pulangan yang terbaik.

PERMINTAAN YANG TINGGI

Kami akan sentiasa menaiktaraf dan menambah baik design Telekung yang ada, mengikut permintaan pasaran. Walaupun Telekung kami sudah lebih dari 5 tahun di pasaran dan masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi serta HOT!

PRODUK BERKUALITI

Produk kami sangat berkualiti tinggi. Kami akan sentiasa melakukan pemantauan menyeluruh terhadap produk yang kami jual untuk memastikan pelanggan akan sentiasa berpuas hati dengan wang yang dibelanjakan.

BAHAN MARKETING DISEDIAKAN

Seiring dengan target jualan yang kami sasarkan, kami mahu Aleena Perintis juga 'up-to-date'. Oleh itu, kami akan menyediakan bahan material untuk anda semua dengan gambar yang terkini supaya boleh membuat jualan.

BANYAK BONUS & GANJARAN

Jika anda membuat jualan paling tinggi. Pasti akan ada ganjaran yang sangat best daripada HQ kepada anda. Pelbagai reward yang menarik akan menanti anda semua. Jom daftar sekarang!

Testimoni dari Aleena Perintis

Pakej
ALEENA PERINTIS

Pakej permulaan yang sangat berbaloi untuk anda mulakan perniagaan

Syarat Syarat Kemasukkan Menjadi ahli aleena perintis

  1. KEMASUKAN PERCUMA dan Hanya Perlu Membeli Minimum 3pc Telekung sahaja.
  2. Stok permulaan Tiga (3)pcs – pemilihan warna dibuat oleh pihak HQ. Hanya untuk pembelian seterusnya Aleena Perintis dibenarkan memilih warna.
  3. Jika anda ingin pilih untuk beli package yang tertera, antaranya bronze, silver dan gold.
  4. #AleenaPerintis WAJIB ada Facebook, Instagram,Email dan Link Whatsapp (Untuk Membantu Jualan dan Komunikasi diantara #aleenaperintis & HQ) .

GALERI KAMI

JOM AMBIL PELUANG INI UNTUK BERNIAGA!
TUNGGU LAGI? RUGI MELEPASLAH! JIKA BERMINAT BOLEH ISI BORANG DI BAWAH DAN KAMI AKAN HUBUNGI ANDA UNTUK LEBIH LANJUT!

Shopping Cart