DUIT POKET DAH HABIS

Nak mulakan perniagaan tapi tidak tahu cara

Kelebihan Aleena Perintis

PERNIAGAAN YANG SAH

Aleena Global Sdn Bhd telah menjalankan perniagaan semenjak dari tahun 2017 lagi menjual pelbagai jenis Telekung. Nombor pendaftaran perniagaan kami dengan SSM adalah 1243726-X.

PERMINTAAN YANG TINGGI

Kami akan sentiasa menaiktaraf dan menambah baik design Telekung yang ada, mengikut permintaan pasaran. Walaupun Telekung kami sudah lebih dari 5 tahun di pasaran dan masih lagi mempunyai permintaan yang sangat tinggi serta HOT! 

BAHAN MARKETING DISEDIAKAN

Seiring dengan target jualan yang kami sasarkan, kami mahu Aleena Perintis juga ‘up-to-date’. Oleh itu, kami akan menyediakan bahan material untuk anda semua dengan gambar yang terkini supaya boleh membuat jualan. 

UNTUNG TINGGI DAN LUMAYAN

Untung jualan Telekung kami sangat lumayan dengan lebih dari 20% untuk setiap jenis Telekung. Kami yakin anda akan menerima pulangan yang terbaik.

PRODUK BERKUALITI

Produk kami sangat berkualiti tinggi. Kami akan sentiasa melakukan pemantauan menyeluruh terhadap produk yang kami jual untuk memastikan pelanggan akan sentiasa berpuas hati dengan wang yang dibelanjakan.

BANYAK BONUS & GANJARAN

Jika anda membuat jualan paling tinggi. Pasti akan ada ganjaran yang sangat best daripada HQ kepada anda. Pelbagai reward yang menarik akan menanti anda semua. Jom daftar sekarang!

PAKEJ ALEENA

Pakej permulaan yang sangat berbaloi untuk anda dapatkan untuk bermula

STARTER PACK

RM 395 PACKAGE A (RM402)
  • PASTELEENA 1.0 x 5 ( RM395)

    FREE GIFT
    Exclusive Box (1 pcs)
    Paper Beg (2 pcs)

Aleena Perintis

Alhamdullilah hampir setahun saya jadi ejen Telekung Aleena untuk mencari side income. Banyak ilmu business yang saya belajar dan pengalaman yang saya dapat daripada berurusan dengan customer dalam & luar negara
Agent Sah Aleena
Aqilah Syahirah
Pilihan saya untuk menjadi ejen Telekung Aleena adalah antara pilihan yang terbaik yang pernah saya lakukan sepanjang hidup saya. Saya Belajar untuk berbisnes, cara. berkomunikasi dengan pelanggan dan belajar cara untuk berbisnes dengan lebih mendalam.
Aleena Perintis
Nur Umairah