fbpx

Telekung Loveleena (BARU) Akan Dilancarkan pada 31 Mac 2020

Days
Hours
Minutes
Seconds

Nota : Kami bantu anda untuk maklumkan sebaik sahaja jualan dibuka anda akan menerima notifikasi dari kami melalui email.

Apa Yang Perlu Anda Tahu Tentang Telekung Loveleena Ini?

Bahagian Muka Yang Fleksibel

Bahagian ini adalah bahagian paling penting untuk pemakai telekung. Bahagian muka yang dihasilkan untuk Loveleena adalah sesuai dengan ciri-ciri wanita Asia Tenggara, dan yang penting tidak akan mengeluarkan rambut, jadi awak akan rasa lebih selesa dan dapat menjalani ibadah solat dengan lebih baik.

Beg Telekung Yang Moden

Telekung Loveleena ini didatangkan dengan beg kecil yang memudahkan awak untuk membawa telekung ini kemana sahaja. Terutama bagi mereka yang menunaikan solat sama ada di pejabat, surau awam ataupun masjid. Barang-barang penting seperti bedak, gincu dan telefon bimbit juga dapat dimuatkan ke dalam beg ini. Jadi tiada lagi masalah barang berterabur dan sebagainya.

Material Telekung Lembut & Ringan

Material yang lembut dan flowy ini adalah ringan dan mudah untuk anda pakai ketika solat. Tapi hati-hati, takut-takut anda bakal pakai seharian sebab terlalu selesa. 

Lace Yang Simple

Gabungan material yang sangat lembut serta tambahan lace yang simple di penghujung telekung serta beg akan membuatkan si pemakai bertambah teruja apabila memilikinya. Lace yang simple akan tambahkan lagi keserian kepada Telekung Loveleena.

Pelbagai Pilihan Warna

Telekung Loveleena didatangkan dalam 5 warna pilihan. Awak boleh memiliki telekung ini dalam warna kesukaan. Malah boleh juga dijadikan sebagai hadiah. Siapa kata awak tak boleh bersolat menggunakan telekung berwarna? InsyaAllah. Moga Allah terima ibadah dan solat kita.

Review Pelanggan Kami

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Telekung Ini Sesuai Untuk Siapa?

Telekung ini sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah diri sendiri, setelah menggunakan telekung yang sama untuk beberapa generasi. Kini, anda boleh miliki telekung yang baru malah anda confirm tak senang duduk kalau anda tertinggal telekung ini.

Jangan lupa anda juga boleh jadikan telekung ini sebagai hadiah harijadi untuk ibu anda, malah boleh juga dijadikan sebagai telekung hantaran. Dengan sedikit gubahan, ia pasti akan nampak menyerlah di hari bahagia anda.

Saiz Yang Sesuai Dengan Saya

Produk ini untuk siapa saja consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor. Maecenas quam nunc, tincidunt quis facilisis ut, faucibus eget lacus

"Wahhh... Saya Nak Telekung Loveleena Ni! Berapa Harganya?"

Nanti dulu. Sebelum saya maklumkan pada anda berapa harga telekung ini, kami nak maklumkan bahawa, 100 orang pertama yang membuat pembelian ini, akan menerima beberapa BONUS TAWARAN TERHAD! Apa bonus yang Aleena nak beri tu? Jom tengok di bawah.

Drawstring Beg Limited Edition bernilai RM39 (Terhad Untuk 100 Pelanggan Pertama Sahaja)

Susah nak bawa barang bila keluar berjalan? Kami beri awak drawstring limited edition ini. Sesuai untuk awak membawa barang-barang kecil keperluan awak semasa pergi membeli barangan keperluan nanti. Jadi kalau macam lama sangat tu takde la pening kepala fikir macam mana nak bawak barang penting macam powerbank, makeup dan sebagainya.

Exclusive Box Aleena bernilai RM29

Banyak sangat make up di rumah? Atau awak bakal melangsungkan pertunangan atau perkahwinan? Dapatkan secara eksklusif kotak eksklusif dari Aleena secara PERCUMA dengan pembelian Telekung Loveleena.

2 Helai Medical Mask (3 Ply) Bernilai RM5

Memandangkan ini adalah keperluan dalam keadaan sekarang, kami menyediakan 2 helai topeng muka ini untuk pembelian Telekung Loveleena 100 yang pertama.

Dan Yang Paling Best Kedua-duanya Adalah

PERCUMA!

PERCUMA!

PERCUMA!

Apa Akan Jadi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas luctus velit id placerat ullamcorper. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam erat volutpat. Nunc luctus mauris

Fitur Produk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolo consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolo sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor. 

Melembabkan Wajah

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor. 

Terbuat dari Bahan Alami

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor. 

Melindungi dari Sinar Matahari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor. 

Dan itulah Mengapa Produk ini Dipercaya Menjadi

Produk Terbaik Indonesia

Apa Kata Mereka Yang Sudah Membeli Bliss

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Meghan

Make Up Artist

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. 

Jelaskan Alasan Mengapa Mereka Harus Beli

Produk ini untuk siapa saja consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor aecenas quam nunc 

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor.

Bonus Pembelian Produk

Bonus Produk 1

Bonus Produk 2

Bonus Produk 3

Bonus Produk 4

Saya Dah Tak Sabar Nak Beli, Berapa Harga Telekungnya ?

Harga jualan Telekung Loveleena ini adalah RM179. Namun ada berita baik, pada hari pelancaran nanti, harga Telekung Loveleena ini cuma

RM179

“Eh, biar betul?!” 

Betul! Ini bukan tawaran main-main. Tawaran yang confirm buat anda tak boleh tidur malam kalau anda tak grab sebaik sahaja tawaran dibuka pada 31 Mac 2020. Jangan lepaskan tawaran ini. Kalau anda betul nak grab telekung ini, kami boleh bantu ingatkan anda. Masukkan Nama Panggilan, Email dan juga No Telefon untuk terima notifikasi apabila tawaran ini dibuka.

White Blouse Elena

IDR Rp 250.000

IDR 150.000

White Blouse Elena

IDR Rp 250.000

IDR 150.000

White Blouse Elena

IDR Rp 250.000

IDR 150.000

30-Day Money Back Guarantee

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed nec sagittis dolor. Maecenas quam nunc, tincidunt quis facilisis ut, faucibus eget lacus. Duis in tellus dignissim augue faucibus facilisis.

Serius, Yakin gak mau beli hari ini ?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hal hal yang sering ditanyakan

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Apakah sekali bayar atau berlangganan?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Apakah bisa digunakan di Smartphone dan Tablet?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Apakah sekali bayar atau berlangganan?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kemana saya harus menghubungi jika ada kesulitan?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.